logo wit

Zwembaden

Zwembaden op maat

Altijd al een zwembad in je tuin willen hebben? Wij maken die droom met plezier werkelijkheid. Je kan door ons rechthoekige betonnen zwembaden op maat laten aanleggen.

De ruwbouw bestaat uit een op maat gegoten waterdichte kuip met een muur– en vloerdikte van 30 cm. Die bekleden we met waterdichte liners en mozaïek en integreren we naadloos in jouw buitenruimte. Tot ons takenpakket behoort verder onder meer:

Na afloop laten we de werf netjes achter en staat je zwembad voor je klaar om er een frisse duik in te nemen.

Filters & pompen die naar behoren functioneren

Bij dp pools ben je verzekerd van twee jaar garantie op technologische benodigdheden (bv. filters en pompen van Hayward); voor de ruwbouw (betonnen kuip van het zwembad) krijg je tien jaar garantie.

Afhankelijk van hoe goed je jouw zwembad laat onderhouden, gaan de liners tot wel 20 jaar mee. Voor een onderhoud kan je de eerste twee keer een beroep op onze dienstverlening doen. Daarna kunnen we je naar een externe partij doorverwijzen.

Je zwembad desinfecteren met zout of chloor

Om je zwembadwater schoon, helder en veilig te houden, is het belangrijk om het water en je zwembad met chloor of zout te desinfecteren. Zo maak je komaf met bacteriën, ziektekiemen en algen. Hieronder lijsten we de verschillen tussen beide substanties even voor je op:

Zwembaden met zout

Bij een zoutwaterzwembad is zout het voornaamste desinfecteermiddel. Je kan het heel eenvoudig aan je zwembadwater water toevoegen. Vervolgens zet een zoutwatersysteem het op natuurlijke wijze om in chloor. Zo profiteer je van de voordelen van chloor zonder dat je chemicaliën hoeft in te zetten.

Zwembaden met chloor

Een chloorzwembad ontsmet je met een chemische vorm van chloor. Die kan je manueel in de vorm van tabletten of korrels toevoegen. Verder zijn er automatische doseerinstallaties met vloeibare chloor verkrijgbaar.